Sunday, 21 August 2011

I'm Touched



   Aku sangat terharu dengan kengkawan aku . Aku tak tau nape setiap bnde yg dorg wat untuk aku , aku rse cam nak nangis . Nak dipendekkan cerita , semalam homeroom 2d2 pergi berbuka puasa di Ipoh , and , aku kirim ah waffle kat  AJ , and then , dy cakap tak payah bayar , dy belanja . Wow ! Even bnde tu tak sbrape , tp aku bersyukur sangat . Tak cukup dengan itu , dy bagi aku BIG APPLE plak . Huish . Sodap bona la tu . Dayah plak sangat mempercayai aku . Dy suroh aku jaga netbook kesayangan dy . Aku pon dgn penuh amanah menjaganya . Hoho ~ . Tq Dayah kerana mempercayai aku . Ika plak dy bagi aku makan biskut yg dy beli kat FAMOUS AMOUS . Pergh . Sedap gila . Da la mahal . Jap . Apsal aku batak sangat ni ? Tak pe la . Suka hati la nak cakap ape . At least aku menghargai pemberian kengkawan aku . Dan juga untuk kengkawan aku yg lain , aku menghargai setiap yg korg lakukan terhadap aku . Walaupun bnde tu menyakitkan hati , tapi aku tetap sayang korang . Thnx Kengkawan .

Saturday, 20 August 2011

Off From Facebook


                        Tak tahulah kenapa sejak kebelakangan ni , aku malas nak layan facebook . Bukan sebab takde line ke ape , tapi sebab malas . Aku pon tak tahu nak buat ape bile online , nak chat malas nak type , nak luahkan perasaan nanti orang dengki , so , daripada aku membuat orang dengki , baik aku tak yah tulis . Finally , aku ade tempat yang betul untuk luahkannya . hehe ~ . Tq to my friend sebab kenalkan aku dengan blog . Yela , dulu aku jahil dengan IT ni , tapi sejak aku berada di MRSM Pasir Salak ni aku mengenali dengan lebih banyak pasal bende2 tu . hoho ~ . Aku kearah kemajuan . Thnx so much to my 'beloved' MJSCPS .

Wednesday, 17 August 2011

My New Blogee


         For our information , ini first time aku update blog . juga  buat pertama kalinya aku buat  blog . trimas yang amat buat  ayna jauhara yang sudi meluangkan masa untuk membuat blog saya . juga tak ketinggalan nur hidayah yang sudi memberi pinjam netbook  DELL kesayangannya . tq so much . and also to my fellow friends yang selalu menyokong saya dari belakang . tq tq tq .