Saturday, 20 August 2011

Off From Facebook


                        Tak tahulah kenapa sejak kebelakangan ni , aku malas nak layan facebook . Bukan sebab takde line ke ape , tapi sebab malas . Aku pon tak tahu nak buat ape bile online , nak chat malas nak type , nak luahkan perasaan nanti orang dengki , so , daripada aku membuat orang dengki , baik aku tak yah tulis . Finally , aku ade tempat yang betul untuk luahkannya . hehe ~ . Tq to my friend sebab kenalkan aku dengan blog . Yela , dulu aku jahil dengan IT ni , tapi sejak aku berada di MRSM Pasir Salak ni aku mengenali dengan lebih banyak pasal bende2 tu . hoho ~ . Aku kearah kemajuan . Thnx so much to my 'beloved' MJSCPS .

No comments:

Post a Comment